Verkoop en aankoop

Loopt u rond met de met gedachte om uw bedrijf te verkopen of teelt u een product waarvoor u juist zou willen uitbreiden?

Kouwenhoven Vastgoed Advies helpt u de juiste keuzes te maken.

De gesprekken bij verkoop zijn vaak zeer persoonlijk en kunnen emotioneel nogal wat impact hebben. Discretie staat daarom hoog in het vaandel.

Bij verkoop van onroerend goed wordt samen met u een plan van aanpak opgesteld wat aansluit op uw situatie. Het plan zal duidelijk en transparant worden uitgevoerd waarbij u continu op de hoogte blijft van de uitvoering en zullen (vervolg)stappen met u worden besproken.

Door een groot netwerk van specialisten op juridisch en fiscaal gebied welke ingeschakeld kunnen worden als de situatie daarom vraagt kan er een juiste kwaliteit worden geboden.

Bij uw zoektocht naar een mogelijk volgende en/of uitbreidingslocatie zal ik met de marktkennis en juiste strategie samen met u het aankooptraject doorlopen.

Een algemeen overzicht van het totale glastuinbouw aanbod komt u tegen op www.glastuinbouwaanbod.nl

Staat hier het type bedrijf waar u naar zoekt niet tussen, dan kan ik u wellicht verder informeren over het zogenaamde “stille” aanbod.

 

R.A.M. (Ruud) Kouwenhoven is een gecertificeerd makelaar, aangesloten bij het Register voor Makelaars SCVM met registratienummers:

13B1629SCVM voor Bedrijfsmatig Vastgoed

15A1629SCVM voor Landelijk en Agrarisch Vastgoed

15R1629SCVM voor Woningen